fredag 16 februari 2018

Bokbeaten: BokBeaten Morgongåva februari 2018

Bokbeaten: BokBeaten Morgongåva februari 2018: Vi diskuterade Klara Andersson hästägare av Pia Hagmar. Skulle vara kul att få henne på författarbesök!

8 kommentarer:

 1. Jag kommer gärna! :D Alltid kul att prata hästböcker. Är precis på väg för författarbesök i Kristianstad.

  Mvh, Pia Hagmar

  SvaraRadera
 2. Oh, vad roligt att få svar av självaste författaren! Hästar och böcker är ju bara bäst var för sig, och kombinationen oslagbar. Nu måste vi jobba för att få höra dig berätta här i Heby! Jag ska direkt skriva till chefen!
  Mvh, Dorothee Grelle, barn-/ungdomsbibliotekarie i Heby

  SvaraRadera
 3. Tyckte det var lite kul att svara när jag nu fick syn på inlägget. Nu är jag hemma igen och sitter just nu och skriver på nästa bok om en shetlandsponny som heter Svante. Förebilden till Svante finns i verkligheten och nu har jag precis fått nya fakta om Svantes uppväxt och är väldigt uppspelt över det.

  Vi får väl se vad chefen säger då ... :) Mvh, Pia

  SvaraRadera
 4. Hej Pia! Jag är kollega till Dorothee och måste bara passa på att fråga dig om det kommer fler böcker i serien om Millan? Har elever som frågat efter en fortsättning :) Mvh Erika Käll, skolbibliotekarie i Heby

  SvaraRadera
 5. Åh, nej, tyvärr inte. Jag hade tänkt mig en del 4, men sedan räckte inte tiden till på grund av personliga grejer bl. a två flyttar på ett år. Tycker själv att Millan är de bästa böcker jag skrivit, så det var lite ledsamt. Mvh, Pia

  SvaraRadera
 6. Vad synd, serien om Millan är min favorit också. Och häromdagen kom min elvaåriga dotter hem och berättade att hon lånat tre jättebra hästböcker. Det var länge sen hon fastnat så för några böcker, sa hon. Det visade sig vara böckerna om Millan :D Så skulle du känna att det finns tid för det längre fram, tror jag inte det är för sent att skriva fler ;-)Mvh Erika

  SvaraRadera
 7. Hej Pia!
  Nu är det klart att vi kommer att bjuda in dig på författarbesök till hösten! Heja hästböcker! Vi hör av oss till dig via Författarcentrum. Det ska bli jättekul!
  Mvh, Dorothee

  SvaraRadera
 8. Nu är det klart! Pia kommer till Heby kommun i oktober! Den 9/10 kl 15.30 på Heby bibliotek och den 10/10 kl 15 på Östervåla bibliotek. Kom gärna du också och lyssna på henne! Heby kommun ligger nära Uppsala.

  SvaraRadera